3500 Senesinden Geldiğini Söyleyen Bayan: Uzaylılar Tarafından Hamile Kaldım

3500 Senesinden Geldiğini Söyleyen Bayan: Uzaylılar Tarafından Hamile Kaldım

Dünya genelinde tartışılan ve haklarında değişik rivayetlerin olduğu mevzular bulunuyor. Bunlar uzaylılar ve zamanda yolculuk. Geçtiğimiz yarıyıllarda gelecekten geldiğini söyleyen insanlarla karşılaşmıştık. Hatta bunlardan sonuncusu Noah oldu ve işin sonunda böyle bir vaziyetin olmadığı anlaşıldı. Bu kere gelecekten geldiğini söyleyen birey ise çok daha değişik bir yaklaşım sergiliyor.

Gelecekten geldiğini söyleyen bireyin adı Mary, hangi ülkeden olduğu öğrenilmiyor. Mary; 3500 senesinden geldiğini, zamanda yolculuk yaptığını, uzaylılar tarafından rehin alındığını ve bir uzaylıdan hamile olduğunu söylüyor. Üstelik Mary’nin elinde bir de ultrason görüntüsü var.

uzaylı

YouTube’da 8 dakikalık bir video yayınlayan Mary, kimliğini saklamak için suratını video süresince saklıyor. Her şeyin 18 yaşında Paris’te başladığını anlatan Mary, o yarıyıllarda bir üniversitesinin kimya kısmında olduğuna söylüyor. İddialarına göre Mary, üniversitede sırlı bir oda keşfediyor ve bu odada bir zaman aygıtı bulunuyor. Daha sonra Mary, bu zaman aygıtı için üniversite bünyesinde çalışmaya başlıyor ve yaşamı değişiyor. 20 şahsiyet bir takımın içerisinde alınan Mary, 3500 senesine kadar zaman yolculuğuna çıkıyor ve o senelerde bir savaşın çıktığını, bu savaş sırasında uzaylılara tutsak düştüğünü belirtiyor. 

Yaşadıklarını genel hatlarıyla anlatan bayan, ayrıntılara girmek istemediğini zira yaşadıkları acının tasvirinin olmadığını, birtakım deneylere, aşağılamalara ve eziyetlere maruz kaldığını söylüyor. Radyoaktif madde ve manyetik dalgalar sebebiyle geri dönemediklerini söyleyen kadının en dikkat çekici iddiası ise bir uzaylıdan hamile kaldığını söylemesi. Mary, 5 ay sonra yarı insan yarı uzaylı bir bebeği dünyaya getireceğini söylüyor ve elindeki ultrason neticesini gösteriyor.

gelecekten gelen kadın

Mary adlı bu kadının videosu, gelecekten geldiğini söyleyerek bazı kahinliklerde bulunan Noah’ın popüler edildiği YouTube kanalı ApexTV’de yayınlandı. Buda, Mary’nin sonunun da Noah’ınkine benzeyeceğinin düşünülmesine neden oluyor. İlerleyen yarıyıllarda, bu vakanın hakikatinin ne olduğu ortaya çıkacaktır.

ApexTV’de yayınlanan o videoyu hemen alttan izleyebilirsiniz

YouTube video